Een Travellerspoint blog

Dag 165: 12 februari 2010: Nevada

Las Vegas

sunny

Onze tijd in het hotel Tuscany was weer ten einde dus wilde ik nog 2 nachtjes bij boeken tot we naar huis moesten vertrekken, maar 't was Valentijnsweekend. Zeer drukke periode om 1 of andere reden. Dus moesten we onze luxueuze suite inruilen voor een marginaal motel met kakkerlakkenvergif onder ons bed en drugsdealers naast de deur. Wat wel positief was, was dat we vlakbij Fremont Street waren. Dit was volgens Lonely Planet ook 1 van de places to be in Las Vegas. Dus 's avonds na een drukke dag van bagage sorteren en een reservatie te maken voor een opslagplaats voor ons autootje, gingen we eens een kijkje nemen. Ook daar vonden we weer een aantal casino's waar je weer voor een appel en een ei kon gaan eten, dus kozen wij voor pizza met bier voor 2 personen voor 12 dollar. Daar kan je niet voor sukkelen. Nadien toen het 9 uur was begon het hele spektakel waar iedereen op aan het wachten was. Een tv van ongeveer 10 meter breed en ongeveer 300 meter lang werd aangezet, de muziek werd gestart en iedereen op straat begon te dansen. Dit was echt wel het hoogtepunt van Las Vegas. Onnozel dat ze al die mensen wijsmaken dat het allemaal te doen is op de strip. Het liedje American Pie werd dit keer gespeeld en we waren benieuwd om te zien wat het volgende ging zijn, dus besloten we een uur te wachten op de volgende ronde. Toen was het de beurt aan Queen!
Die dag terwijl ik de bagage aan het sorteren was, had ik de tv aanstaan en hadden we het heel de tijd over een moordenaar die een kindje had vermoord op straat met een bijl en nog 2 vrouwen had 'pijn gedaan' met diezelfde bijl. Zoiets lijkt altijd ver weg te gebruiken, tot ze de buurt filmden waar dat gebeurd was en toen zag ik het hotel The Stratosphere in beeld verschijnen. Niet zo ver weg dus...

Geplaatst door Charzotte 0:47 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint