Een Travellerspoint blog

Dag 209: 17 mei 2010: Idaho, Wyoming en Montana

Ashton, West Yellowstone en Yellowstone National Park

sunny

Nog maar even rijden en we waren in Yellowstone National Park. Maar eerst even het stadje West Yellowstone verkennen. Net een gemoderniseerde cowboystad. Daarna Yellowstone binnengereden, net de coolste dierentuin ooit. Overal waar je keek, zag je buffels of bizons, herten, elanden, kariboes, enzovoort. Zelfs midden op de weg. Ik denk dat die luie bizon/buffels het plakkaatje langs de kant van de weg niet begrepen: Slower traffic use pullouts. Dus na een tijdje veroorzaakten ze echt wel een lange file. Toen ze uiteindelijk toch aan de kant gingen en we allemaal doorkonden, reden we naar de geyser basins. Spijtig dat we hier niet inkonden. Er was een klein probleem, het water kookte. Daarna recht naar Old Faithful. En dat ding gaat natuurlijk op vaste tijdstippen af, dus gingen we op een goed plekje zitten om het spektakel te zien gebeuren. En ja hoor, right on time! En dat ding spuit hoog! Na onzen Old Faithful zijn ding te zien doen, reden we naar de ranger station om een back country pass te gaan halen zodat we de volgende dag een trektocht konden doen en in 't bos konden blijven slapen. 't Was nogal een gedoe en een hoop papierwerk en dan nog eens een veiligheidsvideo kijken over bear safety en zo. En natuurlijk moesten ze allemaal lachen toen we zeiden van welke staat onze nummerplaat was en dachten ze dat wij experten waren in dit soort dingen... Toen het al vrij laat werd, reden we terug naar West Yellowstone om te vragen waar een leuk plekje was om te kamperen en te vissen. Het was moeilijk om er 1 te vinden, want het meer was nog volledig bevrozen. Uiteindelijk vonden we een ontdooid plekje. Kamperen mochten we niet, maar ja, wat gaan ze doen... En 't Was vandaag eens geen visloze dag!!! Barbecue aan, vis erop, vis eraf en ETEN!!!

DSC_0089.jpgDSC_0108.jpgDSC_0166.jpgDSC_0167.jpgDSC_0181.jpg1DSC_0193.jpgDSC_0195.jpg0DSC_0223.jpgDSC_0262.jpgDSC_0293.jpg

Geplaatst door Charzotte 22:28 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Dus als ik volgende week een pakje viskruiden meebreng is dat voldoende...Jasper zorgt wel voor de vis, en jij voor de BBQ?

door mamaLies

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint